Marlene Sørensen

Stifter og medejer

Tilbage i 1990érne gik Marlene på Teknisk skole i Esbjerg. Hun havde et projekt om at drive eget malerfirma.

Fimaet hed Color-mind, sloganet var: Skal du have malet og er du color-blind?, så ring efter os fra Color-mind. Marlene havde lavet logo, budget og endda brevpapir. Det blev den fedeste fremvisning, hun til dato har lavet. Det tændte en ild i hende. I  2002 blev hun udlært som bygningsmaler og fik hun nogle års erfaring i forskellige firmaer, både i Varde, men også i Vanløse. I januar 2007 skulle det være. Marlenes Malerfirma blev søsat. Et par år enere blev det til et Aps og hendes mand Carsten Sørensen kom med i firmaet. Og i løbet af 2021 trådte Marlene tilbage i firmaet og er ikke længere med i den udførende del af arbejdet. Hun er medejer og laver administrative opgaver i firmaet. 

Carsten Sørensen Malermester


Carsten blev udlært tilbage i år 2000 i det Københavnske. Hvor han både har trådt sine barneben og sin læretid. Han flyttede til Varde i 2003 og har været med i malerfirmaet siden 2008. 

Vores vission

Er at udføre professionelt malerabejde, som vi kan stå ved. Derfor er vi selvfølgelig gså med i Danske malermestre - Din garantiordning

Ring til os og vi finder den rette løsning og pris på dit projekt